Vintage shopping Copenhagen

 

Vintage shopping Copenhagen

Det finnes en del Vintage-butikker i indre by, København K, men de ligger som regel litt gjemt i bakgatene. Min favoritt vintage-butikk ligger i Larsbjørnsstrædet. Her har de masse forskjellig – alt fra sneakers, badedrakt, pels, Levis-shorts, gamle bomberjackets osv.

Vintage-fur shopping  

Det er så mange kule og spesielle pelser der, noen kan man bruke som “sommerpels”, eller så er en pels superdeilig utover en kald vinter. Jeg liker veldig godt fake-fur – og gjerne i en kul farge og?

 

This is me from FW15 in a fake-fur from By Malene Birger. This Fall-Winter collection they have a new fake-fur in blue that’s just amazing, here.  

Cool sunglasses, 80kr! 
Ja, man kan kjøpe faktisk veldig kule solbriller for under en hundrelapp – det er alltid stilig med et par ekstra solbriller med fargeglass for å få litt variasjon.

 Vintage silk scarf


 Her kan du finne alt fra Hermès til Gucci silkesjal i 100% silke. Mange flotte og fargerike sjal til å spriteopp et antrekk.

 

Vintage swimsuits

Disse badedraktene er så retro og superkule, jeg kunne best like den til høyre som er en sort badedrakt med utringning på ryggen.